ktperfect
a szakértő

a szakértő

ktperfect

Céginformáció

A Multimor Media Consulting Kft. a jelenlegi formájában 2009 óta működik, a cég munkatársai a webfejlesztés különböző területein szereztek tapasztalatot. Ennek eredményeként rövid határidővel és pontosan dolgozunk, valamint sikeresen juttatjuk a keresők élére az általunk készített honlapokat és webáruházakat. Profilunk elsősorban honlapkészítés, webáruház készítés és webes alkalmazásfejlesztés.

Munkánk során kiemelten figyelünk a kereső optimalizálásra, hogy megrendelőink honlapja elől legyen a keresőkben, a honlap elkészülte után pedig tanácsokkal is segítünk a kereső merketing gyakorlati alkalmazásában, hogy ne csak honlapja, hanem sikeres honlapja legyen.

A megbízások teljesítéséhez saját grafikusunk munkáját vagy az ügyféltől kapott grafikai anyagokat használjuk. A fejlesztést PHP programnyelven, MySQL adatbázissal valósítjuk meg, de speciális igények esetén ettől eltérhetünk, a feladat elvárásai szerint.

A honlapok állandó elérhetőségét saját szerverünkön biztosítjuk.

Nincs két egyforma cél, így nincs két egyforma megoldás, ami tökéletesen megfelel minden elvárásnak. Cégünk fontosnak tartja az egyedi igények kiszolgálását, tesszük ezt bevált módszereink alkalmazásával.

ktperfect HonlapkészítésHonlapkészítésWebáruház készítésWebáruház készítésKereső optimalizálásKereső optimalizálásKeresőmarketingKeresőmarketingRendszerfejlesztésRendszerfejlesztés

Az egyedi és keresőbarát honlap pénzbe kerül. Amennyiben ingyen szeretne egyszerű honlaphoz jutni, erre a legjobb megoldást a Google Sites szolgáltatás nyújtja, ahol addig is készíthet magának sablonokból céges honlapot, amíg nem engedhet meg magának egy saját egyedit.

Copyright © 2005-2018 KT-Perfect