ktperfect
Keresőmarketing

keresőmarketing

ktperfect

Kereső marketing

Weboldala már kész, de nem jönnek a látogatók? Segítünk a hatékony kereső marketing megszervezésében, amitől a honlapja megtelik látogatókkal!

Ajánlatkérés

Mit jelent a kereső marketing?

A kész weboldalt el kell juttatni a látogatókhoz, ennek számos módja van: szakmai katalógusok, linkcentrumok, ingyenes és fizetett hirdetések, banner és linkcsere programok, fórumok, blogok, szakcikkek más weboldalakon.

A lehetőségek használatában a mértékletesség a kulcs. A kereső optimalizálási leírásban is említettem, hogy a látogatók nagy része a keresőkön keresztül érkezik. A kereső programok gyanakodva nézik, ha az Ön weboldalára rossz minőségű vagy nem a weblap profiljába illő linkek mutatnak, aminek a hatására visszaélést sejtve hátrébb sorolják a weboldalát a találati listán. Ez a látogatók számának további csökkenésével jár. Ha rossz helyekről érkeznek a látogatók, akkor nem azt fogják a weblapon találni, amit hittek, ezért csalódottan távoznak. Az ilyen látogatóból a több=rosszabb, mert nem a sok látogató, hanem a sok érdeklődő látogató a cél.

kereső marketing

A kereső marketing, ahogy a nevében is benne van marketing-eszköz, amit a kisebb vállalkozások is megengedhetnek maguknak és aminek a hatására további sikereket, több látogatót és forgalomnövekedést érhetnek el.

A kereső marketing és optimalizálás legfontosabb felismerése, hogy mindenki az első akar lenni egy-egy kulcsszóval. Így könnyen és pláne hosszan, komoly erőfeszítés nélkül senki sem lehet/maradhat első. Folyamatosan és rendszeresen érdemes ellenőrizni a weboldal helyezését a keresőkben, valamint figyelni a látogatói szokásokat. Hol időztek sokat, honnan léptek rögtön tovább, esetleg hol zárta be mindenki az Ön weblapját?

Érdemes tudni, hogy mi teszi bizonytalanná, illetve mi sarkallja vásárlásra az Ön látogatóit. Nem tanácsos hátradőlni, mert éles a hirdetői verseny és esetenként több százezer találat közül kell a lista tetejére kerülni.

A kereső marketing biztos alapja a keresőre optimalizáltan készített weboldal, anélkül a marketingre szánt idő és pénz kevés eséllyel térül meg. Ha a kereső marketing kampányt egy honlap optimalizálás vagy eleve optimalizált honlap készítés előzi meg, a siker valószínűbb, az elért jó helyezés könnyebben tartható.

Honnan érkeznek a látogatók a weboldalára?

  1. Keresők kulcsszavas találati listáján keresztül
  2. Szakmai katalógusok, kulcsszavas linktárak felől
  3. Fórumokból, blogokról
  4. Közösségi oldalak felől
  5. Idegen oldalakon publikált szakcikkek forrásmegjelölését követve
  6. Ingyenes hirdetések, apróhirdetések, banner-cserék útján
  7. Fizetett, célzott hirdetéseken keresztül

A fenti listában a keresők azért kiemelten fontosak, mert az összes egyéb forrást is magukba tudják gyűjteni, így javítva a weboldala helyezésén, miközben felmérik az adott honlapokat.

Ajánlatkérés

ktperfect HonlapkészítésHonlapkészítésWebáruház készítésWebáruház készítésKereső optimalizálásKereső optimalizálásKeresőmarketingKeresőmarketingRendszerfejlesztésRendszerfejlesztés

Az egyedi és keresőbarát honlap pénzbe kerül. Amennyiben ingyen szeretne egyszerű honlaphoz jutni, erre a legjobb megoldást a Google Sites szolgáltatás nyújtja, ahol addig is készíthet magának sablonokból céges honlapot, amíg nem engedhet meg magának egy saját egyedit.

Copyright © 2005-2020 KT-Perfect