ktperfect
Hosting szolgáltatás

hosting szolgáltatás

ktperfect

Hosting szolgáltatás

Ha megbízható háttérre van szüksége!

Az elkészült honlapját fizikailag elérhetővé kell tenni az interneten egy webtárhelyen. Ehhez gyors és megbízható szerver kell. Nekünk van ilyen, ezért segíthetünk Önnek.

Az általunk készített honlapokhoz kedvezményes áron biztosítjuk a folyamatos működést, de már meglévő honlapjához is biztosítunk webtárhelyet, e-mail szervert és DNS szervert.

Magyarázat: Nem érti az előző mondatot? Ne aggódjon, nincs egyedül, a lap alján bővebben olvashat a fogalmakról.

tárhely hosting

Webtárhely csomagok

  Start Alap Profi
Webtárhely: 200 MB 500 MB 1000 MB
Domain regisztráció ingyen: nem tartalmazza tartalmazza tartalmazza
DNS szolgáltatás: tartalmazza tartalmazza tartalmazza
Webadmin felület: tartalmazza tartalmazza tartalmazza
E-mail postafiók: 3 fiók 10 fiók 20 fiók
E-mail alias: nem tartalmazza korlátlan korlátlan
Subdomain: nem tartalmazza tartalmazza tartalmazza
FTP csatlakozás: tartalmazza tartalmazza tartalmazza
Sávszélesség: 100 Mbit 100 Mbit 100 Mbit
Adatforgalom: korlátlan korlátlan korlátlan
PHP használat: tartalmazza tartalmazza tartalmazza
Idozített PHP futtatás: nem tartalmazza nem tartalmazza tartalmazza
MySQL használat: nem tartalmazza tartalmazza tartalmazza
Egyéni hibaoldal: tartalmazza tartalmazza tartalmazza
Ár (havi fizetés esetén): 1.490 Ft / hó 3.490 Ft / hó 4.990 Ft / hó
Ár (éves fizetés esetén): 16.390 Ft / év 36.645 Ft / év 49.900 Ft / év

Az árak ÁFA-t nem tartalmaznak!

Ajánlatkérés

Magyarázat:

Az internet egymással összekötött szerver számítógépek (szerver) hálózata.

A hálózaton minden számítógépnek van egy azonosítója, amit IP címnek hívnak ez olyan, mint a személyi számunk, konkrétan azonosít egy szervert. A címzés formája ilyen: 123.123.123.123.(A teljesség miatt megemlítem, hogy valójában a szervernek hálózati kártyánként lehet egy IP címe, de többnyire egyszerre egy hálózati kártya működik, ha van is benne több, ezért tekinthetjük így: 1 szerver = 1 IP cím.)

A honlapok az interneten nem csak úgy lebegnek, hanem egy konkrét fizikai webtárhelyen, tehát egy-egy szerveren találhatóak meg.

Egy szerveren sok honlap is lehet, a maximumot a szerever sebessége, a szerver kapcsolatának sebessége, a rendelkezésre álló háttértár (merevlemez) és memória (RAM) mérete és ezekkel összefüggésben a rajta lévő honlapok látogatottsága és mérete határozza meg.

Lassú szerveren nem lehet sok honlap, de egyetlen, nagyon látogatott honlap sem, csak olyan, amit naponta pár ezren néznek és azt sem egy időben.

Lehet hallani időnként, hogy adóbevallás előtti utolsó napon nem elérhető az a honlap, amin ezt meg kellene tenni. Ez azért van, mert aznap párszázezren egyszerre akarják elérni a honlapot és az azt tároló szerver nem bírja az ostromot. Ezt több szerver között terheléselosztással lehet elkerülni és ilyenkor is attól függ, hogy hányan használhatják egyszerre, hogy hány darab és milyen erős szerver van összekötve erre a feladatra.

A szerveren minden honlap egy-egy külön, saját mappában helyezkedik el, erre a mappára mutat a honlap domain neve.

A domain név azért jött létre, mert az emberek a szöveget jobban meg tudják jegyezni, mint a számokat, például a google.hu IP címe ez 216.239.59.104, de így kevesen jegyeznék meg, hogy hol van a kereső.

Ha Ön beírja a böngészőjébe a http://google.hu címet, akkor az internetszolgáltatója DNS szerveréhez fut be a kérés, hogy ehhez a címhez milyen IP cím tartozik, azaz melyik szerveren van az a honlap, amit meg szeretne nézni. A DNS szerverek tartják nyilván, hogy melyik domain milyen IP címre mutat.

Ha egy szerver több honlapot szolgál ki, akkor ugyan minden domain név ugyanazt az egy IP címet mutatja (hiszen egy szervernek egy IP címe van), de a szerveren belül a domain alapján a szerver a megfelelő mappát, azaz honlapot fogja mutatni.

A honlaphoz, azaz domain-hez tartozhat több e-mail cím. Ha Ön kap egy e-mail-t, akkor az a honlapot kiszolgáló szerveren kerül tárolásra, tehát nem a semmiből ugrik be a levelesládájába.

Az e-mail forgalom irányításában szintén fontos szerepe van a DNS szervereknek, a címzett email címét IP címmé alakítják, hogy kiderüljön, hova kell küldeni a levelet.
ktperfect HonlapkészítésHonlapkészítésWebáruház készítésWebáruház készítésKereső optimalizálásKereső optimalizálásKeresőmarketingKeresőmarketingRendszerfejlesztésRendszerfejlesztésHosting szolgáltatásHosting szolgáltatás


Ajánlat:

könyvelésadószakértéspénzügyi átvilágításbérszámfejtéskönyvvizsgálat

Az egyedi és keresőbarát honlap pénzbe kerül. Amennyiben ingyen szeretne egyszerű honlaphoz jutni, erre a legjobb megoldást a Google Sites szolgáltatás nyújtja, ahol addig is készíthet magának sablonokból céges honlapot, amíg nem engedhet meg magának egy saját egyedit.

Copyright © 2005-2017 KT-Perfect