ktperfect
Rendszerfejlesztés

rendszerfejlesztés

ktperfect

Rendszer fejlesztés

Vannak tipizálható megoldandó feladatok, például a számlázás, könyvelés, útnyilvántartás és léteznek a feladatokra megoldásként előre gyártott - dobozos - programok. A dobozos programokat elkészítik és sokszorosítva dobozokba teszik, ahol arra várnak, hogy megvásárolják őket.

Az áruk alacsonyabb, mert csak egyszer kell dolgozni vele és elvileg akármennyi páldány eladható belőlük. Mint a mozifilmek, amik sok millió dolláros költségvetés után pár ezer forintért megvásárolhatók DVD-n. A dobozos programok alacsonyabb ára azonban kompromisszumot is jelent, mert a feladatok a legritkább esetben annyira egyformák, hogy mindent maradéktalanuk le lehessen fedni egy nem kifejezetten az adott feladathoz készített programmal.

Az ilyen egyedi feladatok megoldásához lehet szükség egyedi rendszerfejlesztésre, webfejlesztésre.

Ajánlatkérés

webfejlesztés

A klasszikus, régen megszokott programok használata telepítéssel kezdődik, a használni kívánt programot a felhasználó gépére kell telepíteni az első használat előtt.

Az internet-technológia fejlődésével már komoly és bonyolult programokat lehet biztonságosan használni a weben keresztül a számítógépekre telepített internet-böngészőn keresztül.

Ilyen módon könnyen megoldható például egy több üzlettel rendelkező vállalkozás raktárkészlet-kezelése. Egyetlen kattintással megállapítható, hogy az adott termék melyik üzletben található vagy mikor, hol, mennyit adtak el belőle. Látható, hogy mennyi a készlet összesen és mennyi üzletenként.

És ehhez nem is kell bonyolult kapcsolat az egyes üzletek között, elég, ha minden bolt rendelkezik internethozzáféréssel. Az sem fontos, hogy egyszerre csatlakozzanak, hiszen az adatok egy központi helyen, a szerveren tárolódnak.

Saját szervert sem kell feltétlenül vásárolni, lehet, hogy egy szerver egy kis része is elegendő a feladathoz. Az adatok biztonsága felhasználónévvel és jelszóval védett, ezen felül az egyes adatok és funkciók jogosultsághoz köthetők, így az előző példánál maradva, az alkalmazott meg tudja nézni, hogy a keresett termék melyik üzletben elérhető, de nem tudja megnézni az összesített forgalmi adatokat.

Egy raktárkezelő programhoz például csatlakoztatható egy online számlázó program és akár rögtön egy webáruház is.

A fenti példához hasonlóan bármilyen, adatbázison alapuló rendszer vagy nyilvántartás kialakítható webes fejlesztéssel, akár hitelnyilvántartó, ügyfélkapcsolat-menedzser (CRM), telefonos lekérdezés-vezérlő (CallCenter) vagy munkatárs-nyilvántartó (HR).

A rendszerek webes felülete mögött MSSQL, ORACLE vagy MySQL adatbázis állhat, a választás a kialakítandó rendszer méretétől és a rendelkezésre álló anyagi erőforrásoktól függ.

Ajánlatkérés

ktperfect HonlapkészítésHonlapkészítésWebáruház készítésWebáruház készítésKereső optimalizálásKereső optimalizálásKeresőmarketingKeresőmarketingRendszerfejlesztésRendszerfejlesztés

Az egyedi és keresőbarát honlap pénzbe kerül. Amennyiben ingyen szeretne egyszerű honlaphoz jutni, erre a legjobb megoldást a Google Sites szolgáltatás nyújtja, ahol addig is készíthet magának sablonokból céges honlapot, amíg nem engedhet meg magának egy saját egyedit.

Copyright © 2005-2020 KT-Perfect