ktperfect
Rólunk

rólunk

ktperfect

Rólunk

Webfejlesztéssel foglalkozunk, a szoftverfejlesztés különböző területein szereztünk tapasztalatot. Ennek eredményeként rövid határidővel és pontosan dolgozunk, valamint sikeresen juttatjuk a keresők élére az általunk készített honlapokat és webáruházakat. Profilunk elsősorban honlapkészítés, webáruház készítés és webes alkalmazásfejlesztés.

Fejlesztéseink során kiemelten figyelünk a kereső optimalizálásra, hogy megrendelőink honlapja sikeres találatot érjenek el a keresőkben, a honlap elkészülte után pedig tanácsokkal is segítünk a kereső merketing gyakorlati alkalmazásában, hogy ne csak honlapja, hanem hasznos honlapja legyen.

A megbízások teljesítéséhez saját grafikusunk munkáját vagy az ügyféltől kapott grafikai anyagokat használjuk. A fejlesztést PHP és JS programnyelven, MySQL adatbázissal valósítjuk meg, de speciális igények esetén ettől eltérhetünk, a feladat elvárásai szerint.

Nincs két egyforma cél, így nincs két egyforma megoldás, ami tökéletesen megfelel minden elvárásnak. Fontosnak tartjuk az egyedi igények kiszolgálását, tesszük ezt bevált módszereink alkalmazásával.

ktperfect HonlapkészítésHonlapkészítésWebáruház készítésWebáruház készítésKereső optimalizálásKereső optimalizálásKeresőmarketingKeresőmarketingRendszerfejlesztésRendszerfejlesztés

Az egyedi és keresőbarát honlap pénzbe kerül. Amennyiben ingyen szeretne egyszerű honlaphoz jutni, erre a legjobb megoldást a Google Sites szolgáltatás nyújtja, ahol addig is készíthet magának sablonokból céges honlapot, amíg nem engedhet meg magának egy saját egyedit.

Copyright © 2005-2020 KT-Perfect