ktperfect
Webáruház készítés

webáruház készítés

ktperfect

Webáruház készítés

Eladó áruja van? Mi akár 1 héten belül elkészítjük webáruházát. Ön megmondja, hogy mit árulna, mi megtervezzük a megjelenést és elkészítjük a webáruházat. Kérésére a feltöltésben, üzemeltetésben is segítünk és már nyithat is.

Nyitna egy újabb üzletet a meglévő mellé alacsony költséggel? Első boltját szeretné megnyitni, de egy üzlethelység és a vele járó alkalmazottak túl nagy költséget jelentenének? Nyitva szeretne lenni éjjel-nappal? Örülne, ha nem csak a környékbeliek vásárolnának Önnél? Esetleg nemzetközi piacra vinné termékeit költséges infrastruktúra és hálózat nélkül?

Ha a fentiek bármelyike igaz, akkor Önnek webáruházra van szüksége. Az érdeklődők kényelmesen nézelődhetnek és vásárolhatnak a webáruházában. A vásárlók könnyen ajánlhatják az Önnél kapható termékeket az ismerőseiknek bárhol az országban, ahová szállít és miért ne szállítna mindenhová?

webáruház készítés

A vásárlók körének bővítését egy webáruház a legkisebb befektetés mellett támogatja, a kisebb befektetés pedig kisebb kockázatot jelent. Nem elhanyagolható szempont egy valódi üzlethelységgel összehasonlítva, hogy a webáruház polcai akkor sem fogynak el, ha menet közben bővíti a profilját. Példaként egy átlagos zenebolt fizikailag 5 000 CD-t tud tartani a polcain, Ön egy online zeneboltban 100 000 CD-t is tarthat, ráadásul a vásárlói egyszerűbben és több szempont alapján kereshetnek közöttük. A valódi boltot időnként ki kell festeni és a bútorokat le kell cserélni. Nos a webáruház arculatát is frissíteni kell, de ez egy webáruház esetében töredék költséggel megoldható és az átalakítás alatt is folyamatosan nyitva tarthat, még a por sem száll.

Előzetes ajánlatot minden költség és kötelezettség nélkül kérhet, hogy a döntésében segítsük.

Kérjen webáruház készítési ajánlatot

Ajánlatkérés

A webáruház kiegészíthet egy különálló céges honlapot, vagy tartalmazhatja a bemutatkozását, egyetlen honlapon belül tartva a vásárlást és a cégbemutatót. Cégünk saját fejlesztésű webáruháza az Ön igényeire formálható, modulokkal bővíthető, kérése esetén teljesen új elemek fejleszthetők hozzá.

Egy webáruház sikere vagy bukása

 1. A legszebben elkészített webáruház sem hoz bevételt, ha nem talál rá senki, aki keresi, ezért érdemes már készítéskor keresőkre optimalizálni, mi ezt megtesszük Önnek.
 2. Az már jó, de nem elég, ha sok látogató érkezik, ha ők nem az Ön termékeit vásárlók köréből kerülnek ki, mert akkor nem is fognak vásárolni. A jól célzott sok látogató fontosabb a véletlen sok látogatónál, ezért a kész webáruházat megfelelő helyen és jó kulcsszavakkal kell reklámozni, amiben kérésére segítünk, ez a kereső marketing.
 3. Ha a potenciális vevők már a webáruházban járnak, fontos, hogy kiigazodjanak rajta, és szakértelem nélkül meg tudják venni az Ön által kínált terméket, a kellő információ birtokában, így elégedettek lesznek és jó hírét viszik illetve visszatérnek máskor is. Az átlátható szerkezet az általunk készített webáruház alapja.

Webáruházunk már hatodik generációs, ami azt jelenti, hogy az eleve jó áruházunkat évek óta tökéletesítettük és fejlesztettük a megrendelőink igényi alapján, így több célcsoport speciális igényit tudjuk kielégíteni a saját fejlesztésű rendszerünkkel. A webáruház megjelenése természetesen az Ön igényihez és a leendő vevői elvárásaihoz igazodik, miközben továbbra is keresőbarát, hogy a keresők találati listáján elől szerepelhessen, tehát megtalálják. Az adminisztráció egyszerű, munkatársainak különböző jogokat adhat, így megoldhatja, ha nem akarja, hogy ugyanaz a dolgozó küldhesse a hírlevelet, mint a ki a termékek adatlapjait módosíthatja. Az adminisztrációs felület egyszerű, nem igényel szakmai képzést a használata, az alapvető számítógépes ismeretekkel bárki képes lehet használni. Ha Ön fél a számítógéptől és nincs a családban senki, aki foglalkozna vele, akkor az üzemeltetésben is segítünk.

Referenciák

Ha kérdése van webáruház készítéssel kapcsolatban, ne habozzon, keressen minket.

Webáruházunk már hatodik generációs, ami azt jelenti, hogy az eleve jó áruházunkat évek óta tökéletesítettük és fejlesztettük a megrendelőink igényi alapján, így több célcsoport speciális igényit tudjuk kielégíteni a saját fejlesztésű rendszerünkkel. A webáruház megjelenése természetesen az Ön igényihez és a leendő vevői elvárásaihoz igazodik, miközben továbbra is keresőbarát, hogy a keresők találati listáján elől szerepelhessen, tehát megtalálják. Az adminisztráció egyszerű, munkatársainak különböző jogokat adhat, így megoldhatja, ha nem akarja, hogy ugyanaz a dolgozó küldhesse a hírlevelet, mint a ki a termékek adatlapjait módosíthatja. A webáruház kezelése egyszerű, nem igényel szakmai képzést a használata, az alapvető számítógépes ismeretekkel bárki képes lehet használni. Ha Ön fél a számítógéptől és nincs a családban senki, aki foglalkozna vele, akkor az üzemeltetésben is segítünk.

Webáruház recept, hozzávalók sok vevőre:

 • Google Analytics Statisztikai rendszer kódjának elhelyezése a webáruház forrásában
 • Arculat kialakítás A webáruház kinézetének megtervezése az Ön elképzelése vagy egyéb szempontok alapján
 • Keresőoptimalizált szerkezet A webáruház termék adatlapjai optimalizáltak, amitől a terméke előrébb kerülhet a keresőkben.
 • Szerkeszthető aloldalak Bemutatkozás, elérhetőségek, szállítási információk, hírek
 • Termék kereső Termékek közötti keresésre szolgál, mert aki keres, talál
 • Vevő regisztráció A vásárlás előfeltétele lehet, de akár ki is hagyható
 • Kapcsolódó termékek A termékekhez további termékek kapcsolhatók, ajánlhatók
 • Termékajánlás, akciós termék A webáruház a termékek közül ajánl néhányat és képes megjeleníteni az akciós áru termékeket
 • Súly kezelés A szállítási összsúly alapján változhat a szállítási díj
 • Termékek összehasonlítása Hasonlítson össze több hasonló terméket a kép, ár, leírás alapján
 • Hírlevél A vevőknek és a feliratkozott érdeklődőknek küldhet szépen formázott hírlevelet
 • Banner és hirdetéskezelő Saját hirdetéseit vagy egyéb reklámokat is megjeleníthet
 • Kedvenc termékek  A vevők több terméket is megjelölhetnek kedvencként, amiket később így keresés nélkül egy helyen megtalálhatnak
 • Partnerprogram Más weboldalak tulajdonosai jutalék fejében vevőket küldhetnek Önnek
 • Diszkont Adjon a régi jó vagy nagy vevőknek kedvezményt a termékek árából százalékosan
 • Számlázó program Ha összeköti a webáruházat a számlázó programjával, akkor kevesebb lesz az adminisztráció
 • PayPal fizetés A bankkártyás fizetés egyik alternatívája, nem csak PayPal számlával rendelkező személyek tudják használni.
 • Termék export-import A termékek adatainak egyszerű és gyors fel- valamint letöltése
 • Közösség A termékeket látogatók ajánlhatják a legtöbb helyen, mint a Facebook, IWIW, Twitter és mások, illetve a termékeket lehet lájkolni is
 • Közösség még A webáruház FB rajongói megjeleníthetők az oldalsávban
 • Kulcsszófelhő A termékekhez megadott kulcsszavak alapján a gyakoriak megjelennek, segítve a navigációt

Referenciák

Webáruház készítés akár 1 héten belül! Az elkészült webáruház domain, tárhely és e-mail ügyeit valamint a karbantartását is ránk bízhatja. Legyen Önnek is keresőbarát webáruháza, mert nem mindegy, hogy rátalálnak-e Önre a vevők a keresőkben!

Ajánlatkérés

ktperfect HonlapkészítésHonlapkészítésWebáruház készítésWebáruház készítésKereső optimalizálásKereső optimalizálásKeresőmarketingKeresőmarketingRendszerfejlesztésRendszerfejlesztés

Az egyedi és keresőbarát honlap pénzbe kerül. Amennyiben ingyen szeretne egyszerű honlaphoz jutni, erre a legjobb megoldást a Google Sites szolgáltatás nyújtja, ahol addig is készíthet magának sablonokból céges honlapot, amíg nem engedhet meg magának egy saját egyedit.

Copyright © 2005-2020 KT-Perfect